Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Public De Artă Urbană

Eye of Ra'

Mobilierul Public De Artă Urbană Ambiția acestui design este să îmbine istoria egipteană antică cu metodologia futuristă fluidă a designului. Este o traducere literală a celui mai iconic instrument religios egiptean într-o formă fluidă de mobilier stradal, care împrumută caracteristicile stilului curgător, unde nu sunt pledate forme specifice sau design. Ochiul reprezintă atât omologii bărbați, cât și cei feminini în procrearea lui Dumnezeu Ra. Mobilierul de stradă este, așadar, prezentat într-un design robust care simbolizează masculinitatea și puterea, în timp ce aspectele sale curbece prezintă feminitatea și grația.

Denumirea proiectului : Eye of Ra', Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Mobilierul Public De Artă Urbană

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.