Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Public De Artă Urbană

Eye of Ra'

Mobilierul Public De Artă Urbană Ambiția acestui design este să îmbine istoria egipteană antică cu metodologia futuristă fluidă a designului. Este o traducere literală a celui mai iconic instrument religios egiptean într-o formă fluidă de mobilier stradal, care împrumută caracteristicile stilului curgător, unde nu sunt pledate forme specifice sau design. Ochiul reprezintă atât omologii bărbați, cât și cei feminini în procrearea lui Dumnezeu Ra. Mobilierul de stradă este, așadar, prezentat într-un design robust care simbolizează masculinitatea și puterea, în timp ce aspectele sale curbece prezintă feminitatea și grația.

Denumirea proiectului : Eye of Ra', Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Mobilierul Public De Artă Urbană

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.