Revista de proiectare
Revista de proiectare
Difuzorul Portabil

Ballo

Difuzorul Portabil Studioul elvețian de design BERNHARD | BURKARD a proiectat un difuzor unic pentru OYO. Forma vorbitorului este o sferă perfectă, fără suport real. Difuzorul BALLO se așează, se rulează sau se blochează pentru o experiență muzicală de 360 de grade. Designul respectă principiile designului minimalist. O centură colorată îmbină două emisfere. Protejează difuzorul și crește tonurile de bas când este întins pe o suprafață. Difuzorul vine cu o baterie încărcată de litiu încărcată și este compatibil cu majoritatea dispozitivelor audio. Jack-ul de 3.5 mm este un conector obișnuit pentru căști. Difuzorul BALLO este disponibil în zece culori diferite.

Denumirea proiectului : Ballo, Numele proiectanților : Bernhard Burkard, Numele clientului : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Difuzorul Portabil

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.