Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tipografia

Red Script Pro typeface

Tipografia Red Script Pro este un font unic inspirat de noile tehnologii și gadgeturi pentru forme alternative de comunicare, conectându-ne armonios cu formele sale de scrisori gratuite. Inspirat de iPad și proiectat în Perii, este exprimat într-un stil de scriere unic. Conține alfabetul englez, grec și chirilic și acceptă peste 70 de limbi.

Arta Vizuală

Loving Nature

Arta Vizuală Iubirea naturii este un proiect de piese de artă care fac aluzie la dragoste și respect pentru natură, pentru toate lucrurile vii. Pe fiecare tablou, Gabriela Delgado pune un accent deosebit pe culoare, alegând cu atenție elemente care se îmbină cu armonia pentru a obține un finisaj luxuriant, dar simplu. Cercetarea și dragostea ei autentică pentru design îi conferă o capacitate intuitivă de a crea piese colorate vibrante, cu elemente spot care variază de la fantastic la ingenu. Cultura și experiențele personale modelează compozițiile în narațiuni vizuale unice, care cu siguranță vor înfrumuseța orice atmosferă cu natură și veselie.

Romanul

180º North East

Romanul „180º Nord-Est” este o narațiune de aventuri de 90.000 de cuvinte. Acesta spune povestea adevărată a călătoriei pe care Daniel Kutcher a făcut-o prin Australia, Asia, Canada și Scandinavia în toamna anului 2009, când avea 24 de ani. Integrat în corpul principal de text care spune povestea a ceea ce a trăit și a învățat în timpul călătoriei , fotografiile, hărțile, textul expresiv și video ajută cititorul în aventură și dau un mai bun sentiment experienței personale a autorului.

Locuri Pentru Pasagerii De Tranzit

Door Stops

Locuri Pentru Pasagerii De Tranzit Door Stops este o colaborare între designeri, artiști, călăreți și rezidenți ai comunității pentru a umple spațiile publice neglijate, cum ar fi opririle de tranzit și loturile libere, cu oportunități de locuri pentru a face orașul un loc mai plăcut. Proiectate pentru a oferi o alternativă mai sigură și plăcută din punct de vedere estetic față de cea existentă în prezent, unitățile sunt perfuzate cu afișaje mari de artă publică comandate artiștilor locali, făcând o zonă de așteptare ușor identificabilă, sigură și plăcută pentru călători.

Designul Și Conceptul De Coafură

Hairchitecture

Designul Și Conceptul De Coafură HAIRCHITECTURE rezultă dintr-o asociere între o coafură - Gijo și un grup de arhitecți - FAHR 021.3. Motivați de Capitala Europeană a Culturii în Guimaraes 2012, ei propun o idee de îmbinare a două metodologii creative, Arhitectură și Coafură. Cu tema arhitecturii brutaliste, rezultatul este o nouă coafură uimitoare care denotă un păr de transfigurare în comuniune absolută cu structurile arhitecturale. Rezultatele prezentate au un caracter îndrăzneț și experimental, cu o puternică interpretare contemporană. Munca în echipă și abilitatea au fost cruciale pentru a transforma un păr aparent obișnuit.

Calendar

NISSAN Calendar 2013

Calendar În fiecare an, Nissan produce un calendar sub tema marcajului său de marcă „Excitare spre deosebire de oricare altul”. Versiunea pentru anul 2013 este plină de deschidere a ochilor și idei și imagini unice, ca rezultat al colaborării cu un artist de pictură dans „SAORI KANDA”. Toate imaginile din calendar sunt lucrările artistului SAORI KANDA, pictură-dans. Ea și-a încorporat inspirația oferită de vehiculul Nissan în tablourile sale, care erau desenate direct pe o perdea orizontală plasată în studio.