Revista de proiectare
Revista de proiectare
Copertă De Album

Haezer

Copertă De Album Haezer este cunoscut pentru sunetul său puternic de bas, pauze epice cu efecte bine șlefuite. Este genul de sunet care se desprinde ca o simplă muzică de dans direct, dar, la o inspecție sau ascultare mai atentă, veți începe să descoperiți mai multe straturi de frecvențe din produsul finit. Pentru conceptul creativ și execuția, provocarea a fost simularea experienței audio cunoscute sub numele de Haezer. Stilul de artă nu este deloc stilul tipic de muzică dance, făcând astfel Haezer un gen propriu.

Coperta Pentru Meniu

Magnetic menu

Coperta Pentru Meniu Câteva folii transparente din plastic legate cu magneți care servesc ca capac perfect pentru diferite tipuri de materiale imprimate. Ușor de folosit. Ușor de fabricat și întreținut. Produs de lunga durata care economiseste timp, bani, materii prime. Prietenos cu mediul. Ușor adaptabil pentru diferite scopuri. Utilizare ideală în restaurante ca acoperire pentru meniuri. Când chelnerul îți aduce o singură pagină cu cocktailuri cu fructe și o singură pagină cu prăjituri pentru prietenul tău, de exemplu, este aproape ca meniuri personalizate făcute doar pentru tine.

Cutia Dvd

Paths of Light

Cutia Dvd Cea mai bună modalitate de a ține scurta animație Paths of Light de Zina Caramelo a fost să vă asigurați că DVD-ul a avut un caz frumos care să se potrivească. Ambalajul pare de fapt că a fost extras din pădure și turnat pentru a forma un CD. În exterior, diverse linii sunt vizibile, aproape care apar ca niște copaci mici care cresc partea laterală a carcasei. Exteriorul din lemn ajută, de asemenea, să îi ofere un aspect extrem de naturalist. Paths of Light este o actualizare extremă din cazurile pe care mulți au văzut-o pentru CD-uri în anii 1990, care de obicei consta din plastic de bază cu un pachet de hârtie pentru a explica conținutul din interior. (Text de JD Munro)

Proiectarea Site-Urilor Web

Trionn Design

Proiectarea Site-Urilor Web Pânza albă oferă fundalul ideal pentru a construi. Combinația de culoare dulce zaharoasă oferă un element perfect de atragere a atenției care atrage privitorul. Combinația de fonturi serif și sans serif și ponderarea și culorile fac o amestecare constantă care atrage privitorul să exploreze în continuare. HTML5 site-ul de animație Parallax cu Responsive, avem propriul nostru design Vector Personaje. Designul său unic Ever cu culoare strălucitoare, cu animații frumoase și netede ..

Mostrele De Culoare Berii

Beertone

Mostrele De Culoare Berii Beertone este primul Ghid de referință la bere bazat pe diferitele culori ale berii, prezentat într-un evantai de sticlă. Pentru prima ediție am colectat informații de la 202 beri suedeze diferite, care călătoresc prin țară, de la est la vest, de la nord la sud. Întregul proces a durat mult timp și o logistică detaliată pentru a fi realizată, dar rezultatul acestor două pasiuni împreună ne face foarte mândri, iar edițiile viitoare sunt deja planificate. Noroc!

Identitatea Mărcii

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identitatea Mărcii BIA este un simbol local al păsărilor din Sky Atlantic, care trece peste gânduri și vise peste țări, un pilot al naturii care transportă oameni, amintiri, afaceri și companii. La SATA, BIA va simboliza întotdeauna unirea celor nouă insule ale Arhipelagului într-o singură provocare atlantică: să ia numele Azorelor în lume și să aducă Lumea în Azore. BIA - Blue Islands Açor - o pasăre açor reinventată, rectilinie, inspirată în futurismul prototipurilor, construită pe codul său genetic unic, la fel de asimetrică, distinctă și colorată ca cele nouă insule ale Azourilor.