Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalarea Cafelei

The Mood

Ambalarea Cafelei Designul prezintă cinci fețe de maimuță desenate manual, inspirate vintage și ușor realiste, fiecare reprezentând o cafea diferită dintr-o regiune diferită. Pe capul lor, o pălărie elegantă, clasică. Expresia lor blândă evocă curiozitatea. Aceste maimuțe dapper implică calitate, sofisticarea lor ironică atrăgând consumatorii de cafea interesați de caracteristicile aromelor complexe. Expresiile lor reprezintă în mod ludic o stare de spirit, dar fac aluzie la profilul aromat al cafelei, blând, puternic, acru sau neted. Designul este simplu, dar subtil inteligent, o cafea pentru fiecare dispoziție.

Sticla De Coniac

30s

Sticla De Coniac Lucrarea a fost proiectată pentru băut coniac. Este suflat gratuit într-un studio de sticlă. Acest lucru face ca fiecare bucată de sticlă să fie individuală. Sticla este ușor de prins și arată interesant din toate unghiurile. Forma paharului reflectă lumina din unghiuri diferite, adăugând o plăcere suplimentară băuturii. Datorită formei aplatizate a cupei, puteți așeza paharul pe masă așa cum doriți să vă sprijiniți pe oricare dintre părțile sale. Numele și ideea operei sărbătoresc îmbătrânirea artistului. Designul reflectă nuanțele îmbătrânirii și invocă tradiția îmbătrânirii coniacului îmbunătățind calitatea.

Pachetul Pentru Îngrijirea Pielii

Bionyalux

Pachetul Pentru Îngrijirea Pielii Conceptul de restaurare a pielii în noile produse de piele coincide cu sarcina zero a reciclării bagajelor, a protecției mediului și a conceptului ecologic. Din caracteristicile produsului din durata de valabilitate limitată de 60 de zile a procesului de tratament pentru îmbunătățirea pielii de 30 de zile, 30 și 60 sunt selectate drept simbolul recunoașterii vizuale a produsului, iar cele trei etape de utilizare, 1,2, 3 sunt integrate în viziune.

Pachetul De Orez

Songhua River

Pachetul De Orez Songhua River Rice, este un produs de orez de înaltă calitate în cadrul SOURCEAGE Food Group. Pe măsură ce festivalul tradițional chinezesc - Festivalul de primăvară se apropie, proiectează printr-un produs de orez frumos ambalat ca daruri pentru clienții cadourilor Festivalului de Primăvară, astfel încât designul general trebuie să răsune atmosfera festivă a Festivalului de primăvară, evidențiind elementele culturale tradiționale chineze și bun sens bun.

Instalarea Sculpturii

Superegg

Instalarea Sculpturii Superegg reprezintă înmulțirea rapidă a capsulelor de cafea de unică folosință, ceea ce simbolizează comoditatea umană și impactul său asupra mediului. Apărând levit, deasupra solului, forma texturată geometrică de supraregg, așa cum este documentată de matematicianul Gabriel Lame, este punctată cu capsule de cafea aruncate la întâmplare, aranjate în linii perfecte. Experiența viscerală implică privitorul din toate unghiurile și distanțele. Peste 3000 de capsule au fost colectate printr-un apel la acțiune pe social media și comunitatea locală. Superegg permite spectatorului să piardă deșeurile și să încurajeze noi obiceiuri de reciclare.

Setul De Cadouri Pentru Mâncare Gourmet

Saintly Flavours

Setul De Cadouri Pentru Mâncare Gourmet Saintly Flavors este un set de cadouri pentru produse alimentare gourmet care se adresează consumatorilor magazinelor high-end. Urmărind tendința în care mâncarea și mâncarea au devenit la modă, inspirația pentru proiect vine din tema de modă a catolicismului Met Gala din 2018. Jeremy Bonggu Kang a încercat să creeze un aspect care să atragă ochii consumatorilor de înaltă calitate, folosind stilul ornat și tradițional de gravură al ilustrațiilor pentru a reprezenta tradiția bogată a artei și a produselor alimentare de înaltă calitate în Mănăstirile catolice.