Revista de proiectare
Revista de proiectare
Turnul De Escaladă

Wisdom Path

Turnul De Escaladă Turnul de apă nefuncțional a fost decis de către conducerea Atelierului să reconstruiască pentru a deveni un zid de cățărare. Fiind punctul cel mai înalt din jurul său este bine vizibil în afara atelierului. Are priveliște pitorească asupra lacului Senezh, teritoriul atelierului și pădurea de pin în jur. După finalizarea studiilor, studenții participă la o urcare ceremonială până în vârful turnului fiind un punct de observație. Mișcarea spirală în jurul turnului este un simbol al procesului de câștig de experiență. Iar punctul cel mai înalt este un simbol al experienței de viață care se transformă în cele din urmă în piatra înțelepciunii.

Ambalarea Tortului Cu Șah

K & Q

Ambalarea Tortului Cu Șah Acesta este un design de ambalare pentru produse de copt (prăjituri cu băț, finanțatori). Cu un raport lungime / lățime de 8: 1, laturile acestor mâneci sunt extrem de lungi și sunt acoperite într-un model de tablă de checker. Modelul continuă pe partea din față, care prezintă, de asemenea, o fereastră amplasată central prin care poate fi văzut conținutul manșonului. Atunci când toate cele opt mâneci conținute în acest set de cadouri sunt aliniate, se dezvăluie modelul frumos de la un tablou de șah. K & amp; Q face ca ocazia ta specială să fie la fel de elegantă ca ora ceaiului unui rege și o regină.

Ambalajul Pentru Torturi

Miyabi Monaka

Ambalajul Pentru Torturi Acesta este un design de ambalare pentru tortul cu placă umplut cu gem de fasole. Pachetele sunt concepute cu motive tatami pentru a evoca o cameră japoneză. De asemenea, au venit cu un pachet de design cu mânecă în plus față de pachete. Acest lucru a făcut posibilă (1) să arate un șemineu tradițional, o caracteristică unică a unei camere de ceai și (2) să creeze camere de ceai în 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat și diverse alte dimensiuni. Spatele pachetelor sunt decorate cu alte modele decât motivul tatami, astfel încât acestea pot fi vândute separat.

Arta Fotografică

Forgotten Paris

Arta Fotografică Parisul uitat sunt fotografii alb-negru ale subteranelor vechi ale capitalei franceze. Acest design este un repertoriu de locuri pe care puțini oameni le cunosc, deoarece sunt ilegale și dificil de accesat. Matthieu Bouvier explorează aceste locuri periculoase de zece ani pentru a descoperi acest trecut uitat.

Cocktail-Uri Ambalate

Boho Ras

Cocktail-Uri Ambalate Boho Ras vinde cocktail-uri la pachet făcute cu cele mai fine băuturi spirtoase locale. Produsul poartă o atmosferă boemă, care surprinde stilul de viață artistic neconvențional, iar vizualul produsului reprezintă portretul abstract al zumzetului pe care consumatorul îl primește după ce bea cocktailul. A reușit perfect să atingă punctul de întâlnire unde se întâlnesc Global și Local, unde fuzionează pentru a forma vibe Glocal pentru produs. Boho Ras vinde spirturi pure în sticle de 200 ml și cocktail-uri ambalate în sticle de 200 ml și 750 ml.

Podcast-Ul

News app

Podcast-Ul Știri este o aplicație de interviu pentru informații audio. Este inspirat de design-ul Apple apple cu ilustrații pentru a ilustra blocurile de informații. Vizual fundalul are o culoare albastră electrică ca misiune de a face ca blocurile să iasă în evidență. Există foarte puține elemente grafice, obiectivul, de a face aplicația ușor de utilizat fără a distrage utilizatorul sau a o pierde.