Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tigara / Gumba

Smartstreets-Smartbin™

Tigara / Gumba O coșul de gunoi cu brevete multiple, cu capacități unice, Smartbin ™ completează infrastructura de stradă existentă, montată sub formă de gemeni, înapoi, în jurul oricărei dimensiuni sau forme ale stâlpului lămpii sau stâlpului, sau în format solo pe pereți, balustrade și plinte. Aceasta eliberează o valoare nouă, neașteptată din activele străzilor existente, pentru a crea rețele de coșuri de țigări și gumă convenabile, previzibile, care sunt întotdeauna la îndemână, fără a adăuga aglomerare la scena străzii. Smartbin transformă îngrijirile stradale în orașele din întreaga lume, permițând un răspuns eficient la țigara și guma de gunoi.

Denumirea proiectului : Smartstreets-Smartbin™, Numele proiectanților : SMARTSTREETS LTD, Numele clientului : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Tigara / Gumba

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.