Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tigara / Gumba

Smartstreets-Smartbin™

Tigara / Gumba O coșul de gunoi cu brevete multiple, cu capacități unice, Smartbin ™ completează infrastructura de stradă existentă, montată sub formă de gemeni, înapoi, în jurul oricărei dimensiuni sau forme ale stâlpului lămpii sau stâlpului, sau în format solo pe pereți, balustrade și plinte. Aceasta eliberează o valoare nouă, neașteptată din activele străzilor existente, pentru a crea rețele de coșuri de țigări și gumă convenabile, previzibile, care sunt întotdeauna la îndemână, fără a adăuga aglomerare la scena străzii. Smartbin transformă îngrijirile stradale în orașele din întreaga lume, permițând un răspuns eficient la țigara și guma de gunoi.

Denumirea proiectului : Smartstreets-Smartbin™, Numele proiectanților : SMARTSTREETS LTD, Numele clientului : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Tigara / Gumba

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.