Revista de proiectare
Revista de proiectare
Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Biroul elvețian de arhitectură Evolution Design în parteneriat cu studioul rus de arhitectură T + T arhitect a proiectat un atrium spațial multifuncțional la noul sediu corporativ al Sberbank din Moscova. Atriumul inundat de lumină de zi găzduiește diverse spații de coworking și o cafenea, sala de ședințe în formă de diamant suspendată fiind punctul central al curții interne. Reflectările oglinzilor, fațada interioară vitrată și utilizarea plantelor adaugă senzația de spațiu și continuitate.

Denumirea proiectului : Sberbank Headquarters, Numele proiectanților : Evolution Design, Numele clientului : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrium

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.