Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

N&E Audio

Logo-Ul Pe parcursul procesului de re-proiectare a logo-ului N&E, N, E reprezintă numele fondatorilor Nelson și Edison. Așa că, a integrat caracterele N&E și forma de undă sonoră pentru a crea un nou logo. Handcrafted HiFi este un furnizor unic de servicii profesionale din Hong Kong. Se aștepta să prezinte un brand profesional de înaltă performanță și să creeze o extrem de relevantă pentru industrie. Ea speră că oamenii pot înțelege ce a însemnat logo-ul atunci când îl privesc. Cloris a spus că provocarea creării logo-ului este modul de a facilita recunoașterea caracterelor din N și E fără a utiliza o grafică prea complicată.

Site-Ul Web

Upstox

Site-Ul Web Upstox anterior filiala RKSV este o platformă online de tranzacționare a acțiunilor. Produsele distincte concepute pentru profesioniști și profesioniști sunt unul dintre cei mai puternici USP din Upstox, alături de platforma sa de învățare a comerțului liber. Întreaga strategie și brand a fost conceptualizată în faza de proiectare în studioul Lollypop. Concurenții aprofundați, utilizatorii și cercetările de piață au ajutat la furnizarea de soluții care au creat identitate discretă pentru site-ul web. Proiectele au fost realizate interactiv și intuitiv, folosind ilustrații, animații și icoane personalizate, ajutând la ruperea monotoniei site-ului web.

Aplicația Web

Batchly

Aplicația Web Platforma bazată pe loturi SaaS permite clienților Amazon Web Services (AWS) să-și reducă costurile. Proiectarea aplicației web din produs este unică și atrăgătoare, deoarece permite utilizatorului să îndeplinească diferite funcții dintr-un singur punct, fără a părăsi pagina și are în vedere și furnizarea unei vizualizări a tuturor celor care contează pentru administratori. De asemenea, accentul a fost pus în prezentarea produsului prin intermediul site-ului său web și a fost conceput pentru a comunica USP-ul său în primele 5 secunde. Culorile utilizate aici sunt vii, iar icoanele și ilustrațiile ajută site-ul să fie interactiv.

Prezentarea Premiilor

Awards show

Prezentarea Premiilor Această etapă de sărbătoare a fost proiectată cu un aspect unic și a necesitat flexibilitatea prezentării unui spectacol de muzică și a mai multor prezentări de premii diferite. Seturile au fost luminate intern pentru a contribui la această flexibilitate și au inclus elemente de zbor ca parte a setului care au fost aruncate în timpul spectacolului. Aceasta a fost o prezentare și o ceremonie de premiere anuală pentru o organizație non-profit.

Sticla

North Sea Spirits

Sticla Designul sticlei de la North Sea Spirits este inspirat din natura unică a Sylt și încorporează puritatea și limpezimea acelui mediu. Spre deosebire de alte sticle, Spirts Sea Sea sunt acoperite complet de o acoperire de suprafață unicolor. Logo-ul conține Stranddistel, o floare existentă doar în Kampen / Sylt. Fiecare dintre cele 6 arome sunt definite printr-o culoare specifică, în timp ce conținutul celor 4 băuturi mixte este identic cu culoarea sticlei. Acoperirea suprafeței oferă o mână moale și caldă, iar greutatea adaugă percepției valorii.

Record De Vinil

Tropical Lighthouse

Record De Vinil Ultimul 9 este un blog de muzică fără limitări de gen; caracteristica sa este acoperirea formei de cădere și conexiunea dintre componenta vizuală și muzică. Ultimele 9 produc compilări de muzică, fiecare conținând tema principală de muzică reflectată în conceptul vizual. Tropical Lighthouse este a 15-a compilare a unei serii. Proiectul s-a inspirat din sunete de pădure tropicală, iar inspirația principală este muzica artistului și muzicianului Mtendere Mandowa. În cadrul acestui proiect au fost proiectate cover-uri, video promo și ambalaje de discuri de vinil.