Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sculptură Publică

Bubble Forest

Sculptură Publică Bubble Forest este o sculptură publică din oțel inoxidabil rezistent la acid. Este iluminat cu lămpi LED programabile RGB, care permite sculpturii să sufere o metamorfoză spectaculoasă la apusul soarelui. A fost creat ca o reflecție asupra capacității plantelor de a produce oxigen. Pădurea din titlu este formată din 18 tulpini / trunchiuri de oțel care se termină cu coroane sub formă de construcții sferice reprezentând o singură bulă de aer. Bubble Forest se referă la flora terestră, precum și la cea cunoscută din fundul lacurilor, mărilor și oceanelor

Denumirea proiectului : Bubble Forest, Numele proiectanților : Mirek Struzik, Numele clientului : Altarea.

Bubble Forest Sculptură Publică

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.