Revista de proiectare
Revista de proiectare
Carte De Bucate

12 Months

Carte De Bucate Masuta de cafea Cartea de bucate maghiară 12 luni, a autorului debutant Eva Bezzegh, a fost lansată în noiembrie 2017 de Artbeet Publishing. Este un titlu artistic unic pitoresc, care prezintă salate de sezon care prezintă gusturile mai multor bucătării din toată lumea, într-o abordare lunară. Capitolele urmăresc schimbările de anotimpuri pe plăcile noastre și în natură pe parcursul unui an întreg, în 360pp, alocând rețete sezoniere și alimente corespunzătoare, peisaje locale și portrete de viață. Pe lângă faptul că este o colecție tematică nonesuch de rețete, promite o experiență de carte artistică de durată.

Robotul De Asistență

Spoutnic

Robotul De Asistență Spoutnic este un robot de sprijin conceput pentru educarea găinilor să depună în cutiile lor de cuib. Găinile se ridică în apropierea lui și se întorc în cuib. În mod normal, crescătorul trebuie să meargă în jurul tuturor clădirilor sale în fiecare oră sau chiar o jumătate de oră în vârful oului, pentru a împiedica găinile să-și depună ouăle pe pământ. Micul robot autonom Spoutnic trece cu ușurință sub lanțurile de aprovizionare și poate circula în toată clădirea. Bateria sa ține ziua și se reîncarcă într-o noapte. Eliberează crescătorii de o sarcină obositoare și lungă, permițând un randament mai bun și limitând numărul de ouă dezafectate.

Ambalarea Cafelei

The Mood

Ambalarea Cafelei Designul prezintă cinci fețe de maimuță desenate manual, inspirate vintage și ușor realiste, fiecare reprezentând o cafea diferită dintr-o regiune diferită. Pe capul lor, o pălărie elegantă, clasică. Expresia lor blândă evocă curiozitatea. Aceste maimuțe dapper implică calitate, sofisticarea lor ironică atrăgând consumatorii de cafea interesați de caracteristicile aromelor complexe. Expresiile lor reprezintă în mod ludic o stare de spirit, dar fac aluzie la profilul aromat al cafelei, blând, puternic, acru sau neted. Designul este simplu, dar subtil inteligent, o cafea pentru fiecare dispoziție.

Sticla De Coniac

30s

Sticla De Coniac Lucrarea a fost proiectată pentru băut coniac. Este suflat gratuit într-un studio de sticlă. Acest lucru face ca fiecare bucată de sticlă să fie individuală. Sticla este ușor de prins și arată interesant din toate unghiurile. Forma paharului reflectă lumina din unghiuri diferite, adăugând o plăcere suplimentară băuturii. Datorită formei aplatizate a cupei, puteți așeza paharul pe masă așa cum doriți să vă sprijiniți pe oricare dintre părțile sale. Numele și ideea operei sărbătoresc îmbătrânirea artistului. Designul reflectă nuanțele îmbătrânirii și invocă tradiția îmbătrânirii coniacului îmbunătățind calitatea.

Pachetul Pentru Îngrijirea Pielii

Bionyalux

Pachetul Pentru Îngrijirea Pielii Conceptul de restaurare a pielii în noile produse de piele coincide cu sarcina zero a reciclării bagajelor, a protecției mediului și a conceptului ecologic. Din caracteristicile produsului din durata de valabilitate limitată de 60 de zile a procesului de tratament pentru îmbunătățirea pielii de 30 de zile, 30 și 60 sunt selectate drept simbolul recunoașterii vizuale a produsului, iar cele trei etape de utilizare, 1,2, 3 sunt integrate în viziune.

Pachetul De Orez

Songhua River

Pachetul De Orez Songhua River Rice, este un produs de orez de înaltă calitate în cadrul SOURCEAGE Food Group. Pe măsură ce festivalul tradițional chinezesc - Festivalul de primăvară se apropie, proiectează printr-un produs de orez frumos ambalat ca daruri pentru clienții cadourilor Festivalului de Primăvară, astfel încât designul general trebuie să răsune atmosfera festivă a Festivalului de primăvară, evidențiind elementele culturale tradiționale chineze și bun sens bun.