Revista de proiectare
Revista de proiectare
Afișul

Chirming

Afișul Când Sook era tânără, a văzut o pasăre drăguță pe munte, dar pasărea a zburat repede, lăsând doar sunete în urmă. S-a uitat în sus spre cer pentru a găsi pasărea, dar tot ce putea vedea era ramuri de copac și pădure. Pasărea a continuat să cânte, dar habar n-avea unde este. De foarte mici, păsările erau ramurile copacilor și pădurea mare pentru ea. Această experiență a făcut-o să vizualizeze sunetul păsărilor precum pădurea. Sunetul păsării relaxează mintea și corpul. Acest lucru i-a atras atenția și a combinat-o cu mandala, care reprezintă vizual vindecarea și meditația.

Denumirea proiectului : Chirming, Numele proiectanților : Sook Ko, Numele clientului : Sejong University.

Chirming Afișul

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.