Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colectarea Băilor

CATINO

Colectarea Băilor CATINO se naște din dorința de a da formă unui gând. Această colecție evocă poezia vieții cotidiene prin elemente simple, care reinterpretă arhetipurile existente ale imaginației noastre într-un mod contemporan. Acesta sugerează reîntoarcerea la un mediu de căldură și soliditate, prin utilizarea lemnelor naturale, prelucrate din solid și asamblate pentru a rămâne veșnice.

Denumirea proiectului : CATINO, Numele proiectanților : Emanuele Pangrazi, Numele clientului : Disegno Ceramica.

CATINO Colectarea Băilor

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.