Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul Pentru Băuturi Răcoritoare

Coca-Cola Tet 2014

Ambalajul Pentru Băuturi Răcoritoare Pentru a crea o serie de conserve Coca-Cola care răspândesc milioane de dorințe Tết la nivel național. Am folosit simbolul Tết al Coca-cola (Pasărea înghițitoare) ca dispozitiv pentru a forma aceste dorințe. Pentru fiecare cutie, sute de înghițiri desenate manual au fost realizate și aranjate cu grijă în jurul unui scenariu personalizat, care formează împreună o serie de dorințe vietnameze semnificative. „An”, înseamnă Pace. „Tài” înseamnă Succes, „Lộc” înseamnă Prosperitate. Aceste cuvinte sunt schimbate pe scară largă pe tot parcursul vacanței și împodobesc în mod tradițional decorațiunile Tết.

Denumirea proiectului : Coca-Cola Tet 2014, Numele proiectanților : Rice Creative, Numele clientului : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Ambalajul Pentru Băuturi Răcoritoare

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.