Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tocătorul De Hârtie

HandiShred

Tocătorul De Hârtie HandiShred este un mărunțitor portabil de hârtie care nu necesită nicio sursă de alimentare externă. Este conceput mic și îngrijit, astfel încât să îl poți pune pe birou, în interiorul unui sertar sau servietă care poate accesa ușor și mărunți documentul important oricând oriunde. Această mașină de tocat utilă funcționează excelent pentru a mărunți orice documente sau chitanțe pentru a vă asigura că informațiile personale private, confidențiale și personale sunt păstrate în siguranță în orice moment.

Denumirea proiectului : HandiShred, Numele proiectanților : Yen Lau, Numele clientului : Inform Designs Ltd..

HandiShred Tocătorul De Hârtie

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.