Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceramica

inci

Ceramica O oglindă a eleganței; Inci reflectă frumusețea unei perle cu opțiuni alb-negru și este alegerea potrivită pentru cei care doresc să reflecte nobilimea și eleganța spațiilor. Liniile inci sunt produse în dimensiuni de 30 x 80 cm și transportă clasicitatea albă și neagră în zonele de locuit. Produs folosind tehnologia de imprimare digitală, un design tridimensional.

Denumirea proiectului : inci, Numele proiectanților : Bien Seramik Design Team, Numele clientului : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci Ceramica

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.