Revista de proiectare
Revista de proiectare
Suportul Pentru Tort

Temple

Suportul Pentru Tort Din popularitatea în creștere a coptului acasă, am putea vedea nevoia unui suport modern pentru tort cu aspect modern, care să poată fi depozitat cu ușurință într-un dulap sau într-un desen. Ușor de curățat și în siguranță pentru mașina de spălat vase. Templul este ușor de asamblat și intuitiv glisând plăcile peste coloana centrală conică. Demontarea este la fel de ușoară prin simpla glisare a acestora înapoi. Toate cele 4 elemente principale sunt deținute împreună de Stacker. Stacker-ul ajută la păstrarea tuturor elementelor pentru depozitare compactă cu mai multe unghiuri. Puteți utiliza diferite configurații ale plăcii pentru diferite ocazii.

Denumirea proiectului : Temple, Numele proiectanților : Chris Woodward, Numele clientului : CWD ltd .

Temple Suportul Pentru Tort

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.