Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dulapul Pentru Cină

Baan

Dulapul Pentru Cină "baan" este un tip de dulap care a fost conceput special pentru utilizarea mesei. Este aspectul unic, iar puterea este narațiunea care este legată de funcție. Există mai multe caracteristici distinctive ale sistemelor de dulapuri. Diferitele funcții și caracteristici ale dulapului care sunt separate prin poveste, cum ar fi tacâmul și cutia de țesuturi sunt reprezentate de șemineu și coș de fum. Mai mult, paharele de vin sunt reprezentate de candelabru, iar suportul pentru vase este simbolizat de scara. Există patru componente principale ale casei prin care ideile narative.

Denumirea proiectului : Baan, Numele proiectanților : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Numele clientului : Partly Cloudy Studio.

Baan Dulapul Pentru Cină

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.