Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dulapul Pentru Cină

Baan

Dulapul Pentru Cină "baan" este un tip de dulap care a fost conceput special pentru utilizarea mesei. Este aspectul unic, iar puterea este narațiunea care este legată de funcție. Există mai multe caracteristici distinctive ale sistemelor de dulapuri. Diferitele funcții și caracteristici ale dulapului care sunt separate prin poveste, cum ar fi tacâmul și cutia de țesuturi sunt reprezentate de șemineu și coș de fum. Mai mult, paharele de vin sunt reprezentate de candelabru, iar suportul pentru vase este simbolizat de scara. Există patru componente principale ale casei prin care ideile narative.

Denumirea proiectului : Baan, Numele proiectanților : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Numele clientului : Partly Cloudy Studio.

Baan Dulapul Pentru Cină

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.