Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Cafea

1x3

Masa De Cafea 1x3 este inspirat de interblocarea puzzle-urilor. Este ambele - o piesă de mobilier și un teaser de creier. Toate părțile rămân împreună, fără a fi nevoie de niciun corp de fixare. Principiul de blocare implică doar mișcări de alunecare care oferă un proces de asamblare foarte rapid și face ca 1x3 să fie adecvat pentru schimbarea frecventă a locului. Nivelul de dificultate nu depinde de dexteritate, ci mai ales de viziunea spațială. Instrucțiuni sunt furnizate în cazul în care utilizatorul are nevoie de ajutor. Numele - 1x3 este o expresie matematică care reprezintă logica structurii de lemn - un element de tip, trei bucăți din ea.

Denumirea proiectului : 1x3, Numele proiectanților : Petar Zaharinov, Numele clientului : PRAKTRIK.

1x3 Masa De Cafea

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.