Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Cafea

1x3

Masa De Cafea 1x3 este inspirat de interblocarea puzzle-urilor. Este ambele - o piesă de mobilier și un teaser de creier. Toate părțile rămân împreună, fără a fi nevoie de niciun corp de fixare. Principiul de blocare implică doar mișcări de alunecare care oferă un proces de asamblare foarte rapid și face ca 1x3 să fie adecvat pentru schimbarea frecventă a locului. Nivelul de dificultate nu depinde de dexteritate, ci mai ales de viziunea spațială. Instrucțiuni sunt furnizate în cazul în care utilizatorul are nevoie de ajutor. Numele - 1x3 este o expresie matematică care reprezintă logica structurii de lemn - un element de tip, trei bucăți din ea.

Denumirea proiectului : 1x3, Numele proiectanților : Petar Zaharinov, Numele clientului : PRAKTRIK.

1x3 Masa De Cafea

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.