Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sculpturile Urbane

Santander World

Sculpturile Urbane Santander World este un eveniment de artă publică care cuprinde un grup de sculpturi care sărbătorește arta și să înveșească orașul Santander (Spania) pentru pregătirea Campionatului Mondial de Sailing Santander 2014. Sculpturile au o înălțime de 4,2 metri, sunt realizate din tablă de oțel și fiecare dintre ele sunt realizate de diferiți artiști vizuali. Fiecare dintre piese reprezintă conceptual cultura unul dintre cele 5 continente. Semnificația este să reprezinți dragostea și respectul pentru diversitatea culturală ca un instrument de pace, prin ochii diferiților artiști și să arate că societatea salută diversitatea cu brațele deschise.

Denumirea proiectului : Santander World, Numele proiectanților : Jose Angel Cicero, Numele clientului : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Sculpturile Urbane

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.