Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bolul De Măsline

Oli

Bolul De Măsline OLI, un obiect vizual minimalist, a fost conceput pe baza funcției sale, ideea de a ascunde gropile care decurg dintr-o nevoie specifică. A urmat observații despre diverse situații, urâțenia gropilor și nevoia de a spori frumusețea măslinului. Ca ambalaj cu scop dublu, Oli a fost creat astfel încât, odată deschis, să sublinieze factorul surpriză. Designerul a fost inspirat de forma măslinului și de simplitatea sa. Alegerea porțelanului are legătură cu valoarea materialului în sine și cu capacitatea de utilizare a acestuia.

Denumirea proiectului : Oli, Numele proiectanților : Miguel Pinto Félix, Numele clientului : MPFXDESIGN.

Oli Bolul De Măsline

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.