Revista de proiectare
Revista de proiectare
Titlul De Deschidere

Pop Up Magazine

Titlul De Deschidere Proiectul a fost o călătorie pentru a explora problemele Escape (tema pentru 2019) în mod abstract și fluid, arătând schimbările, lucrurile noi și consecințele de la aceasta. Toate imaginile sunt curate și confortabile de urmărit, contrastând cu realitatea inconfortabilă din actul de evadare. Designul se schimbă constant, iar formele morfante din animație reprezintă actul readaptării, cauzat de un fel de situație. Evadarea are sensuri, interpretări diferite, iar punctul de vedere variază de la jucăuș la grav.

Publicitatea

Insect Sculptures

Publicitatea Fiecare piesă a fost realizată manual pentru a crea sculpturi de insecte inspirate de mediile lor și de mâncarea pe care o mănâncă. Opera de artă a fost folosită ca un apel la acțiune prin intermediul site-ului web Doom pentru a identifica dăunători specifici din gospodărie. Elementele utilizate pentru aceste sculpturi au fost furnizate din curți de gunoi, depozite de gunoi, paturi de râu și super piețe. Odată ce fiecare insectă a fost asamblată, au fost fotografiate și retușate în Photoshop.

Inghetata

Sister's

Inghetata Acest ambalaj este conceput pentru compania de înghețată Sisters. Echipa de proiectare a încercat să folosească trei doamne, care amintesc de producătorii acestui produs, sub forma unor culori fericite, care provin din gustul fiecărei înghețate. În fiecare aromă a designului, forma pf înghețată este folosită ca părul personajului, care prezintă o imagine interesantă și nouă a ambalajului cu înghețată. Acest design, în noua sa formă, a atras multă atenție în rândul concurenților și a avut vânzări mari. Designul încearcă să creeze un ambalaj original și creativ.

Sticla

Herbal Drink

Sticla Baza conceptului lor este un element emoțional. Conceptul dezvoltat de denumire și design este orientat către sentimentele și emoțiile clientului, ele au scopul de a opri persoana chiar lângă raftul necesar și de a le face să o aleagă din multitudinea altor mărci. Pachetul lor exprimă efectele extraselor de plan, modelele colorate tipărite direct pe sticla albă de porțelan care seamănă în formă de flori. Accentuează vizual imaginea produsului natural.

Conservele De Vin

Essenzza

Conservele De Vin Designul vinului, este țara de origine, iar orașul a fost atent. Căutați tablouri în miniatură și tradiționale. Motivele valoroase au descoperit că pentru atingerea obiectivului, acest lucru înseamnă că, în timp ce designul tradițional al sticlelor de vin a fost foarte eficient. Motiv folosit în design, arabescuri. Aceste motive extrase din pictura lăcuită iraniană. Designul încearcă să creeze modele originale și creative și se străduiește să creeze design cu un sens intrinsec și să poarte un mesaj important.

Ambalajul Cu Sucuri

Pure

Ambalajul Cu Sucuri Baza conceptului de Pure Juice este un element emoțional. Conceptul dezvoltat de denumire și design este orientat către sentimentele și emoțiile clientului, ele au scopul de a opri persoana chiar lângă raftul necesar și de a le face să o aleagă din multitudinea altor mărci. Pachetul exprimă efectele extraselor de fructe, modelele colorate tipărite direct pe o sticlă de sticlă care seamănă cu forma fructelor. Accentuează vizual imaginea produselor naturale.