Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalarea Optică

Opx2

Instalarea Optică Opx2 este o instalație optică care explorează o relație simbiotică între natură și tehnologie. O relație în care tiparele, repetiția și ritmul descriu atât formațiunile naturale, cât și operațiile proceselor de calcul. Geometria recluzivă a instalațiilor, opacitatea momentană și / sau densitatea sunt similare cu fenomenul de conducere de un câmp de porumb sau explicate în tehnologie în timp ce se uită la codul binar. Opx2 construiește o geometrie complexă și provoacă percepția despre volum și spațiu.

Denumirea proiectului : Opx2, Numele proiectanților : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Numele clientului : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Instalarea Optică

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.