Revista de proiectare
Revista de proiectare
Capela Nunții

Cloud of Luster

Capela Nunții Norul de luciu este o capelă de nuntă situată în interiorul unei săli de ceremonii de nuntă din orașul Himeji, Japonia. Designul încearcă să transpună spiritul modern al ceremoniilor de nuntă în spațiul fizic. Capela este albă, cu o formă de nor învăluită aproape în întregime în sticlă curbă care o deschide spre grădina înconjurătoare și bazinul de apă. Coloanele sunt acoperite cu capital hiperbolic ca niște capete care le leagă ușor de plafonul minimalist. Soclul capelei din partea bazinului este o curbă hiperbolică care permite întregii structuri să apară ca și cum ar pluti pe apă și să-i accentueze ușurința.

Denumirea proiectului : Cloud of Luster, Numele proiectanților : Tetsuya Matsumoto, Numele clientului : 117 Group.

Cloud of Luster Capela Nunții

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.