Revista de proiectare
Revista de proiectare
Site-Ul Web

Illusion

Site-Ul Web Revista Scene 360 lansează Illusion în 2008 și devine rapid cel mai de succes proiect al său, cu peste 40 de milioane de vizite. Site-ul este dedicat să prezinte creații uimitoare în artă, design și film. De la tatuaje hiperrealiste la fotografii de peisaj uimitoare, selecția de postări îi va face pe cititori să spună „WOW!”

Denumirea proiectului : Illusion, Numele proiectanților : Adriana de Barros, Numele clientului : Illusion.

Illusion Site-Ul Web

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.