Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalarea Cadourilor Pentru Prăjituri

Marais

Ambalarea Cadourilor Pentru Prăjituri Ambalaje cadou pentru prăjituri (finanțator). Imaginea arată cutia cu dimensiunea a 15 torturi (Două octave). De obicei, cutii-cadou aliniază pur și simplu toate prăjiturile. Cu toate acestea, cutiile lor de prăjituri învelite individual sunt diferite. au redus costurile concentrându-se pe un singur design și, utilizând toate cele șase suprafețe, au reușit să recreeze fiecare tip de tastatură. Folosind acest design, pot crea orice dimensiune a tastaturii, de la tastaturi mici, până la piane mari cu 88 de taste și chiar mai mari. De exemplu, pentru o octavă din 13 chei, folosesc 8 prăjituri. Iar un pian grandios cu 88 de chei ar fi o cutie cadou de 52 de prăjituri.

Denumirea proiectului : Marais, Numele proiectanților : Kazuaki Kawahara, Numele clientului : Latona Marketing Inc..

Marais Ambalarea Cadourilor Pentru Prăjituri

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.