Revista de proiectare
Revista de proiectare
Animația 3D

Alignment to Air

Animația 3D În ceea ce privește animația de scrisori creative, Jin a început cu alfabetul A. Și, când vine vorba de pasul conceptual, a încercat să vadă stări de spirit mai puternice care reflectă asupra filozofiei sale, care este destul de activă, dar care se organizează în același timp. De-a lungul drumului, el a venit cu cuvintele conflictuale care stau la baza ideii sale într-un fel, cum ar fi alinierea la aer, care este titlul acestui proiect. Având în vedere acest lucru, animația prezintă momente mai precise și delicate pe primul cuvânt. Pe de altă parte, acest lucru se termină cu un vibe destul de flexibil și liber pentru a manifesta ultima literă.

Denumirea proiectului : Alignment to Air, Numele proiectanților : Jin Jeon, Numele clientului : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air Animația 3D

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.