Revista de proiectare
Revista de proiectare
Comunicarea Vizuală

Plates

Comunicarea Vizuală Pentru a demonstra diferite departamente ale magazinului hardware Didyk Pictures a venit cu ideea de a le prezenta ca mai multe farfurii cu diferite obiecte hardware deasupra lor, servite într-o manieră de restaurant. Fundalul alb și mâncărurile albe ajută la accentuarea obiectelor servite și ușurează vizitatorii magazinului să găsească un anumit departament. Imaginile au fost utilizate și pe panouri publicitare de 6x3 metri și afișe în transportul public din toată Estonia. Un fundal alb și o compoziție simplă permit ca acest mesaj publicitar să fie perceput chiar și de o persoană aflată în trecere cu mașina.

Denumirea proiectului : Plates, Numele proiectanților : Sergei Didyk, Numele clientului : Didyk Pictures.

Plates Comunicarea Vizuală

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.