Revista de proiectare
Revista de proiectare
Radiator

Piano

Radiator Inspirația pentru acest design a venit din dragoste pentru muzică. Trei elemente diferite de încălzire combinate, fiecare asemănătoare cu o tastă Piano, creează o compoziție care arată ca o tastatură Piano. Lungimea radiatorului poate varia, în funcție de caracteristicile și propunerile spațiului. Ideea conceptuală nu a fost dezvoltată în producție.

Suporturile Pentru Lumânări

Hermanas

Suporturile Pentru Lumânări Hermanas este o familie de candelabri din lemn. Sunt ca cinci surori (hermane) gata să vă ajute să creați o atmosferă confortabilă. Fiecare suport de lumânări are o înălțime unică, astfel încât combinându-le, veți putea simula efectul de iluminare al lumânărilor de dimensiuni diferite, pur și simplu folosind faruri standard. Aceste lumânări sunt confecționate din fag turnat. Acestea sunt vopsite în culori diferite, permițându-vă să vă creați propria combinație pentru a vă încadra în locul preferat.

Recipientul Pentru Condimente

Ajorí

Recipientul Pentru Condimente Ajorí este o soluție creativă pentru organizarea și depozitarea diferitelor condimente, condimente și condimente, pentru a satisface și potrivi diferitele tradiții culinare ale fiecărei țări. Designul său elegant organic îl face o piesă sculpturală, rezultând ca un ornament excelent pentru a reflecta ca un început de conversație în jurul mesei. Designul pachetului este inspirat de pielea de usturoi, devenind o propunere singulară de ambalare ecologică. Ajorí este un design ecologic pentru planetă, inspirat din natură și realizat integral din materiale naturale.

Trusa Multifuncțională De Construcție

JIX

Trusa Multifuncțională De Construcție JIX este un kit de construcție creat de artistul vizual și designerul de produse Patrick Martinez. Este alcătuit din elemente modulare mici, care sunt concepute special pentru a permite conectarea paielelor standard de băut, pentru a crea o mare varietate de construcții. Conectorii JIX vin în grile plate care se desprind, se intersectează și se blochează în loc. Cu JIX puteți construi totul, de la structuri ambițioase de dimensiuni de cameră, până la sculpturi complexe de masă, toate folosind conectori JIX și paie de băut.

Colectarea Băilor

CATINO

Colectarea Băilor CATINO se naște din dorința de a da formă unui gând. Această colecție evocă poezia vieții cotidiene prin elemente simple, care reinterpretă arhetipurile existente ale imaginației noastre într-un mod contemporan. Acesta sugerează reîntoarcerea la un mediu de căldură și soliditate, prin utilizarea lemnelor naturale, prelucrate din solid și asamblate pentru a rămâne veșnice.

Lavoarul

Angle

Lavoarul Există o mulțime de lavoare cu un design excelent în lume. Dar ne oferim să vedem acest lucru dintr-un unghi nou. Vrem să oferim oportunitatea de a ne bucura de procesul de utilizare a chiuvetei și de a ascunde detalii atât de necesare, dar non-estetice precum gaura de scurgere. „Unghiul” este designul laconic, în care s-au gândit toate detaliile pentru utilizarea confortabilă și sistemul de curățare. În timpul utilizării, nu observați gaura de scurgere, totul pare ca apa să dispară pur și simplu. Acest efect, asociat cu o iluzie optică este obținut printr-o locație specială a suprafețelor chiuvetei.