Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința De Weekend

Cliff House

Reședința De Weekend Aceasta este o cabină de pescuit cu vedere la munte, pe malul râului Raiului („Tenkawa” în japoneză). Realizată din beton armat, forma este un tub simplu, lung de șase metri. Capătul drumului tubului este contrabalansat și ancorat adânc în pământ, astfel încât acesta să se extindă orizontal de mal și să stea deasupra apei. Designul este simplu, interiorul este spațios, iar puntea râului este deschisă spre cer, munți și râu. Construit sub nivelul drumului, de pe marginea drumului este vizibil doar acoperișul cabinei, astfel încât construcția să nu blocheze vederea.

Denumirea proiectului : Cliff House, Numele proiectanților : Masato Sekiya, Numele clientului : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Reședința De Weekend

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.