Revista de proiectare
Revista de proiectare
Librărie

Chongqing Zhongshuge

Librărie Incorporând peisajul splendid al Chongqing în librărie, designerul a creat un spațiu în care vizitatorii s-ar putea simți ca în fermecătorul Chongqing în timp ce citesc. În total, există cinci tipuri de zonă de lectură, fiecare dintre ele fiind ca o țară minunată cu trăsături distinctive. Librăria Chongqing Zhongshuge le-a oferit consumatorilor o experiență mai cochetă pe care nu o pot câștiga prin cumpărăturile online.

Denumirea proiectului : Chongqing Zhongshuge, Numele proiectanților : Li Xiang, Numele clientului : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Librărie

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.