Revista de proiectare
Revista de proiectare
Librărie

Chongqing Zhongshuge

Librărie Incorporând peisajul splendid al Chongqing în librărie, designerul a creat un spațiu în care vizitatorii s-ar putea simți ca în fermecătorul Chongqing în timp ce citesc. În total, există cinci tipuri de zonă de lectură, fiecare dintre ele fiind ca o țară minunată cu trăsături distinctive. Librăria Chongqing Zhongshuge le-a oferit consumatorilor o experiență mai cochetă pe care nu o pot câștiga prin cumpărăturile online.

Denumirea proiectului : Chongqing Zhongshuge, Numele proiectanților : Li Xiang, Numele clientului : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Librărie

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.