Revista de proiectare
Revista de proiectare
Librărie

Chongqing Zhongshuge

Librărie Incorporând peisajul splendid al Chongqing în librărie, designerul a creat un spațiu în care vizitatorii s-ar putea simți ca în fermecătorul Chongqing în timp ce citesc. În total, există cinci tipuri de zonă de lectură, fiecare dintre ele fiind ca o țară minunată cu trăsături distinctive. Librăria Chongqing Zhongshuge le-a oferit consumatorilor o experiență mai cochetă pe care nu o pot câștiga prin cumpărăturile online.

Denumirea proiectului : Chongqing Zhongshuge, Numele proiectanților : Li Xiang, Numele clientului : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Librărie

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.