Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong este o serie de lămpi ambientale care conține filozofie orientală. Estetica orientală acordă o mare atenție relației dintre virtual și real, complet și gol. Ascunderea subtilă a LED-urilor în stâlpul metalic nu numai că asigură golirea și puritatea abajurului, dar distinge și Kong de alte lămpi. Proiectanții au descoperit ambarcațiunile fezabile după mai mult de 30 de ori experimente pentru a prezenta perfect lumina și diversele texturi, ceea ce permite o experiență de iluminare uimitoare. Baza acceptă încărcare wireless și are un port USB. Poate fi pornit sau dezactivat doar fluturând mâinile.

Scaun De Bucătărie

Coupe

Scaun De Bucătărie Acest scaun este conceput pentru a ajuta unul să mențină poziția neutră în picioare. Observând comportamentul zilnic al oamenilor, echipa de proiectare a constatat nevoia ca oamenii să stea pe scaune pentru o perioadă mai scurtă de timp, cum ar fi să stea în bucătărie pentru o pauză rapidă, ceea ce a inspirat echipa să creeze acest scaun special pentru a se potrivi cu un astfel de comportament. Acest scaun este conceput cu piese și structuri minime, ceea ce face ca scaunul să fie accesibil și rentabil atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători, ținând cont de productivitatea producătorilor.

Cureaua De Rufe De Interior

Brooklyn Laundreel

Cureaua De Rufe De Interior Aceasta este centura de rufe pentru uz interior. Corpul compact care este mai mic decât hârtia japoneză arată ca bandă de măsurat, finisare netedă, fără șurub pe suprafață. Cureaua de 4 m lungime are 29 de găuri, fiecare gaură poate ține și ține umerașul hainei fără haine, funcționează pentru uscare rapidă. Centura din poliuretan antibacterian și anti-mucegai, sigur, curat și puternic. Sarcina maximă este de 15 kg. 2 buc de cârlig și corpul rotativ permit utilizarea mai multor moduri. Mic și simplu, dar acesta este foarte util în interiorul articolului de rufe. Funcționarea ușoară și instalarea inteligentă se vor potrivi cu orice tip de cameră.

Canapea

Shell

Canapea Canapeaua Shell a apărut ca o combinație de contururi de scoici de mare și tendințe de modă în imitarea tehnologiei exoscheletului și imprimarea 3d. Scopul era de a crea o canapea cu efectul iluziei optice. Ar trebui să fie mobila ușoară și aerisită, care ar putea fi folosită atât acasă, cât și în aer liber. Pentru a obține efectul de ușurință, s-a folosit o țesătură de funii de nailon. Astfel duritatea carcasei este echilibrată de țesutul și moliciunea liniilor siluetei. O bază rigidă sub secțiunile de colț ale scaunului poate fi folosită ca mese laterale, iar scaunele moi și pernele finisează compoziția.

Fotoliu

Infinity

Fotoliu Accentul principal al designului fotoliului Infinity este pus tocmai pe spătar. Este referința simbolului infinitului - o cifră inversată de opt. Este ca și cum și-ar schimba forma la întoarcere, setând dinamica liniilor și recreând semnul infinitului în mai multe planuri. Spătarul este strâns împreună de mai multe benzi elastice care formează o buclă externă, care revine și la simbolismul infinitului ciclic al vieții și al echilibrului. Un accent suplimentar este pus pe patinele unice pentru picioare, care fixează și susțin în siguranță părțile laterale ale fotoliului, la fel cum o fac clemele.

Iluminatul

Capsule

Iluminatul Forma lămpii Capsula repetă forma capsulelor atât de răspândite în lumea modernă: medicamente, structuri arhitecturale, nave spațiale, termoze, tuburi, capsule de timp care transmit mesaje descendenților de mai multe decenii. Poate fi de două tipuri: standard și alungit. Lămpile sunt disponibile în mai multe culori, cu diferite grade de transparență. Legarea cu funii de nailon adaugă un efect manual lămpii. Forma sa universală era de a determina simplitatea producției și a producției în masă. Avantajul principal este economisirea procesului de producție a lămpii.