Revista de proiectare
Revista de proiectare
Matrița De Gheață

Icy Galaxy

Matrița De Gheață Natura a fost întotdeauna una dintre cele mai importante surse de inspirație pentru designeri. Ideea a ajuns în mintea designerilor prin analizarea spațiului și a imaginii galaxiei Milk Way. Cel mai important aspect al acestui design a fost crearea unei forme unice. Multe modele care sunt pe piață se concentrează pe crearea de gheață cât mai clară, dar în acest proiect prezentat, designerii s-au concentrat intenționat pe formele realizate de minerale în timp ce apa se transformă în gheață, pentru a fi mai clar designerii au transformat un defect natural într-un efect frumos. Acest design creează o formă sferică spiralată.

Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare

Smartstreets-Cyclepark™

Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare Smartstreets-Cyclepark este o versatilă și simplificată instalație de parcare pentru biciclete pentru două biciclete, care se încadrează în câteva minute pentru a permite îmbunătățirea rapidă a instalațiilor de parcare pentru biciclete în zonele urbane, fără a adăuga aglomerație pe scena străzii. Echipamentul ajută la reducerea furtului de biciclete și poate fi instalat chiar și pe cele mai înguste străzi, eliberând o nouă valoare din infrastructura existentă. Din oțel inoxidabil, echipamentele pot fi potrivite în culori RAL și pot fi aduse pentru autorități locale sau sponsori. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la identificarea rutelor ciclice. Poate fi reconfigurat pentru a se potrivi cu orice dimensiune sau stil de coloană.

Scara

U Step

Scara Scara U Step este formată prin interblocarea a două piese de profil pătrate din formă de u, care au dimensiuni diferite. În acest fel, scara devine autoportantă cu condiția ca dimensiunile să nu depășească pragul. Pregătirea în avans a acestor piese oferă o comoditate de asamblare. Ambalarea și transportul acestor piese drepte sunt de asemenea mult simplificate.

Scara

UVine

Scara Scara în spirală UVine este formată prin interblocarea profilurilor cutiei în formă de U și V într-o manieră alternativă. În acest fel, scara devine autoportantă deoarece nu are nevoie de un stâlp central sau un suport perimetral. Prin structura sa modulară și versatilă, designul aduce ușurință în toată fabricația, ambalarea, transportul și instalarea.

Bicicleta Electronică Din Lemn

wooden ebike

Bicicleta Electronică Din Lemn Compania berlineză Aceteam a creat prima bicicletă electronică din lemn, sarcina fiind să o construiască într-un mod ecologic. Căutarea unui partener de cooperare competent a avut succes cu Facultatea de Știința și Tehnologia Lemnului din cadrul Universității Eberswalde pentru Dezvoltare Durabilă. Ideea lui Matthias Broda a devenit realitate, combinând tehnologia CNC și cunoștințele despre materialul lemnos, s-a născut E-Bike din lemn.

Lumina De Masă

Moon

Lumina De Masă Această lumină joacă un rol activ pentru a însoți oamenii într-un spațiu de lucru de dimineață până seara. Acesta a fost proiectat ținând cont de oamenii de lucru. Firul poate fi conectat la un computer laptop sau la o bancă de alimentare. Forma lunii era formată din trei sferturi de cerc, ca o icoană în creștere dintr-o imagine de teren realizată din cadru inoxidabil. Schema de suprafață a lunii amintește ghidul de aterizare într-un proiect spațial. Cadrul arată ca o sculptură în lumina zilei și un dispozitiv de lumină care mângâie încordarea muncii noaptea.