Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scara

UVine

Scara Scara în spirală UVine este formată prin interblocarea profilurilor cutiei în formă de U și V într-o manieră alternativă. În acest fel, scara devine autoportantă deoarece nu are nevoie de un stâlp central sau un suport perimetral. Prin structura sa modulară și versatilă, designul aduce ușurință în toată fabricația, ambalarea, transportul și instalarea.

Bicicleta Electronică Din Lemn

wooden ebike

Bicicleta Electronică Din Lemn Compania berlineză Aceteam a creat prima bicicletă electronică din lemn, sarcina fiind să o construiască într-un mod ecologic. Căutarea unui partener de cooperare competent a avut succes cu Facultatea de Știința și Tehnologia Lemnului din cadrul Universității Eberswalde pentru Dezvoltare Durabilă. Ideea lui Matthias Broda a devenit realitate, combinând tehnologia CNC și cunoștințele despre materialul lemnos, s-a născut E-Bike din lemn.

Lumina De Masă

Moon

Lumina De Masă Această lumină joacă un rol activ pentru a însoți oamenii într-un spațiu de lucru de dimineață până seara. Acesta a fost proiectat ținând cont de oamenii de lucru. Firul poate fi conectat la un computer laptop sau la o bancă de alimentare. Forma lunii era formată din trei sferturi de cerc, ca o icoană în creștere dintr-o imagine de teren realizată din cadru inoxidabil. Schema de suprafață a lunii amintește ghidul de aterizare într-un proiect spațial. Cadrul arată ca o sculptură în lumina zilei și un dispozitiv de lumină care mângâie încordarea muncii noaptea.

Lumina

Louvre

Lumina Lumina Luvru este o lampă de masă interactivă inspirată de lumina soarelui greacă de vară, care trece cu ușurință de la obloanele închise prin Louvres. Este format din 20 de inele, 6 din plută și 14 din Plexiglas, care schimbă ordinea într-un mod ludic, astfel încât să transforme difuzia, volumul și estetica finală a luminii în funcție de preferințele și nevoile utilizatorilor. Lumina trece prin material și provoacă difuzie, astfel încât nu există umbre pe sine nici pe suprafețele din jurul său. Inelele cu diferite înălțimi oferă posibilitatea de combinații interminabile, personalizare sigură și control total al luminii.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong este o serie de lămpi ambientale care conține filozofie orientală. Estetica orientală acordă o mare atenție relației dintre virtual și real, complet și gol. Ascunderea subtilă a LED-urilor în stâlpul metalic nu numai că asigură golirea și puritatea abajurului, dar distinge și Kong de alte lămpi. Proiectanții au descoperit ambarcațiunile fezabile după mai mult de 30 de ori experimente pentru a prezenta perfect lumina și diversele texturi, ceea ce permite o experiență de iluminare uimitoare. Baza acceptă încărcare wireless și are un port USB. Poate fi pornit sau dezactivat doar fluturând mâinile.

Scaun De Bucătărie

Coupe

Scaun De Bucătărie Acest scaun este conceput pentru a ajuta unul să mențină poziția neutră în picioare. Observând comportamentul zilnic al oamenilor, echipa de proiectare a constatat nevoia ca oamenii să stea pe scaune pentru o perioadă mai scurtă de timp, cum ar fi să stea în bucătărie pentru o pauză rapidă, ceea ce a inspirat echipa să creeze acest scaun special pentru a se potrivi cu un astfel de comportament. Acest scaun este conceput cu piese și structuri minime, ceea ce face ca scaunul să fie accesibil și rentabil atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători, ținând cont de productivitatea producătorilor.