Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pavilion

ResoNet Sinan Mansions

Pavilion Pavilionul ResoNet este comandat de Sinan Mansions în Shanghai pentru sărbătorirea Anului Nou Chinezesc 2017. Este format dintr-un pavilion temporar, plus o lumină interactivă „rezonanță”, atașată pe suprafața interioară. Utilizează tehnici Low-Fi pentru a vizualiza frecvențele de rezonanță inerente mediului natural, prin interacțiunea publicului și a elementelor din jur detectate de o rețea LED. Pavilionul luminează tărâmul public ca răspuns la stimulii de vibrație. În afară de vizitatorii pot veni să facă dorințe ale Festivalului de Primăvară, acesta poate fi folosit și ca scenă de performanță.

Fotoliu

Lollipop

Fotoliu Fotoliul Lollipop este o combinație de forme neobișnuite și culori la modă. Siluetele și elementele sale de culoare trebuiau să arate de la distanță ca niște bomboane, dar, în același timp, fotoliul ar trebui să se încadreze în interioare de diferite stiluri. Forma chupa-chups a constituit baza cotierelor, iar spătarul și scaunul sunt realizate sub formă de bomboane clasice. Fotoliul Lollipop este creat pentru persoanele cărora le place deciziile îndrăznețe și moda, dar nu doresc să renunțe la funcționalitate și confort.

Controlul Calității Aerului

Midea Sensia AQC

Controlul Calității Aerului Midea Sensia AQC este un hibrid inteligent care integrează interiorul locuinței atât cu eleganță, cât și cu stil. Acesta aduce tehnologie și inovație umanizată prin caracteristici, controlând purificarea temperaturii și a calității aerului cu iluminare și vază în decorul camerei. Starea de bine ajunge prin intermediul tehnologiei senzorilor care pot citi mediul și menține stabilă temperatura și umiditatea locală, conform configurației anterioare, realizată de MideaApp.

Aerul Conditionat

Midea Sensia HW

Aerul Conditionat Midea Sensia promovează calitatea vieții și un mod inovator de expunere a obiectului de decor. Pe lângă eficiența fluxului de aer și tăcerea, acesta prezintă panoul tactil inovator care oferă acces funcțiilor și culorilor și intensității fulgerului. Terapia color care ajută procesul anti-stres, trendând produse inovatoare în ambele moduri, bunăstare și estetică. În plus față de estetica diferită, formele sale integrează interiorul locuinței atât prin eleganță cât și prin stil, valorizând casa prin lumină indirectă.

Birou

Duoo

Birou Duoo desk este dorința de a exprima caracterul prin minimalismul formelor. Liniile sale orizontale subțiri și picioarele metalice în unghi creează o imagine vizuală puternică. Raftul superior vă permite să plasați papetărie, astfel încât să nu deranjeze în timp ce lucrați. O tavă ascunsă la suprafață pentru conectarea dispozitivelor menține o estetică curată. Blatul de masă din furnir natural poartă căldura texturii din lemn natural. Biroul menține un echilibru impecabil, datorită materialelor selectate armonios, funcționalității și practicului combinate cu estetica formelor obișnuite și stricte.

Masina De Facut Paste De Casa

Hidro Mamma Mia

Masina De Facut Paste De Casa Hidro Mama Mia este o salvare socio-culturală prin gastronomia italiană. Extrem de ușor de utilizat, este ușor și compact, ușor de depozitat și transportat. Permite o productivitate sigură ridicată, oferind familiei o experiență plăcută de gătit în viața de zi cu zi și interacțiunea prietenilor. Motorul este complet integrat la setul de transmisie, oferind putere, robustete și utilizare sigură, oferind și o curățare și suport ușor. Taie aluatul cu diferite grosimi, putând pregăti o varietate de feluri de mâncare: paste, tăițe, lasagna, pâine, produse de patiserie, pizza și multe altele.