Revista de proiectare
Revista de proiectare
Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare

Smartstreets-Cyclepark™

Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare Smartstreets-Cyclepark este o versatilă și simplificată instalație de parcare pentru biciclete pentru două biciclete, care se încadrează în câteva minute pentru a permite îmbunătățirea rapidă a instalațiilor de parcare pentru biciclete în zonele urbane, fără a adăuga aglomerație pe scena străzii. Echipamentul ajută la reducerea furtului de biciclete și poate fi instalat chiar și pe cele mai înguste străzi, eliberând o nouă valoare din infrastructura existentă. Din oțel inoxidabil, echipamentele pot fi potrivite în culori RAL și pot fi aduse pentru autorități locale sau sponsori. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la identificarea rutelor ciclice. Poate fi reconfigurat pentru a se potrivi cu orice dimensiune sau stil de coloană.

Denumirea proiectului : Smartstreets-Cyclepark™, Numele proiectanților : SMARTSTREETS LTD, Numele clientului : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.