Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Stocker

Scaun The Stocker este o fuziune între un scaun și un scaun. Scaunele din lemn ușor stivuibile sunt potrivite pentru facilitățile private și semioficiale. Forma sa expresivă subliniază frumusețea lemnului local. Proiectarea și construcția complexă îi permit cu o grosime a materialului de 8 mm de 100% lemn masiv să creeze un articol robust, dar ușor, care cântărește doar 2300 Gram. Construcția compactă a Stocker permite stocarea de economisire de spațiu. Stivuit unul pe celălalt, poate fi depozitat cu ușurință și datorită designului său inovator, Stocker poate fi împins complet sub o masă.

Denumirea proiectului : Stocker, Numele proiectanților : Matthias Scherzinger, Numele clientului : FREUDWERK.

Stocker Scaun

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.