Revista de proiectare
Revista de proiectare
Candelabru

Lory Duck

Candelabru Lory Duck este proiectat ca un sistem de suspensie asamblat din module din alamă și sticlă epoxidică, fiecare asemănând cu o rață care alunecă fără efort prin apele reci. Modulele oferă, de asemenea, configurabilitate; cu o atingere, fiecare poate fi reglat pentru a face față oricărei direcții și a atârna la orice înălțime. Forma de bază a lămpii s-a născut relativ repede. Cu toate acestea, a avut nevoie de luni de cercetare și dezvoltare cu nenumărate prototipuri pentru a-și crea echilibrul perfect și aspectul cel mai bun din toate unghiurile posibile.

Cuierul Fluturelor

Butterfly

Cuierul Fluturelor Cuierul fluturelui și-a primit numele pentru asemănarea cu forma unui fluture zburător. Este un mobilier minimalist care poate fi asamblat într-un mod convenabil datorită designului componentelor separate. Utilizatorii pot asambla rapid cuierul cu mâinile goale. Când este necesar să vă deplasați, este convenabil să îl transportați după demontare. Instalarea durează doar doi pași: 1. stocați ambele cadre pentru a forma un X; și faceți cadrele în formă de diamant de pe fiecare parte suprapuse. 2. glisați bucata de lemn prin rame suprapuse în formă de diamant de pe ambele părți pentru a ține ramele

Capota De Gamă

Black Hole Hood

Capota De Gamă Această gamă Hood, concepută prin inspirație de Black Hole și Worm Hole, face ca produsul să devină o formă frumoasă și modernă, adică toate provocând sentimente emoționale și accesibile. Creează momente emoționale și utilizare ușoară în timpul gătitului. Este ușor, ușor de instalat, ușor de curățat și proiectat pentru bucătăriile moderne Iland.

Difuzorul

Black Hole

Difuzorul Black Hole proiectat pe baza tehnologiei inteligente moderne și este un difuzor portabil Bluetooth. Poate fi conectat la orice telefon mobil cu diferite platforme și există un port USB pentru conectarea la stocarea portabilă externă. Lumina încorporată ar putea fi utilizată ca o lumină de birou. De asemenea, aspectul atrăgător al Black Hole face ca astfel de obiecte de uz casnic să poată fi utilizate în designul interior.

Difuzor Portabil Bluetooth

Black Box

Difuzor Portabil Bluetooth Acesta este un difuzor portabil Bluetooth. Este ușor și mic și are formă emoțională. Am proiectat forma de boxe Black Box prin simplificarea formei valurilor. Pentru a asculta sunetul stereo, acesta are două difuzoare, stânga și dreapta. De asemenea, aceste două difuzoare sunt fiecare parte a formei de undă. Una este o formă de undă pozitivă și una negativă. pentru utilizare, acest dispozitiv se poate conecta pereche la alte dispozitive electronice, cum ar fi mobil și computer prin Bluetooth și redă sunetul. De asemenea, dispune de baterii. Împreună cu două difuzoare, o cutie neagră apare pe masă atunci când nu este folosită.

Difuzorul Portabil

Seda

Difuzorul Portabil Seda este un dispozitiv funcțional de bază pentru tehnologia informațiilor. Suportul de stilou din centru este un organizator de spații. De asemenea, funcțiile digitale precum portul USB și conexiunea Bluetooth îl fac ca un player portabil și difuzor cu o adaptare de utilizare a zonei de acasă. O bară de lumină încorporată în corpul exterior funcționează ca o lumină de birou. De asemenea, aspectul atrăgător al luxului face ca obiectele de acasă să fie atrăgătoare să poată fi utilizate în designul interior. De asemenea, utilizarea spațiului într-un mod mai bun este una dintre caracteristicile esențiale ale Seda.