Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa De Masă Reglabilă

Poise

Lampa De Masă Reglabilă Aspectul acrobatic al Poise, o lampă de masă proiectată de Robert Dabi de la Unform.Studio se schimbă între statică și dinamică și o postură mare sau mică. În funcție de proporția dintre inelul său iluminat și brațul care îl ține, apare o linie intersectantă sau tangentă cu cercul. Când este așezat pe un raft mai înalt, inelul ar putea depăși raftul; sau prin înclinarea inelului, ar putea atinge un perete înconjurător. Intenția acestei ajustabilități este de a-l implica pe proprietar să se implice creativ și să se joace cu sursa de lumină proporțional cu alte obiecte care o înconjoară.

Denumirea proiectului : Poise, Numele proiectanților : Dabi Robert, Numele clientului : unform.

Poise Lampa De Masă Reglabilă

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.