Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceașcă De Cafea Și Farfurie

WithDelight

Ceașcă De Cafea Și Farfurie Servirea unor dulciuri de dimensiuni mușcate pe partea cafelei face parte din multe culturi diferite, deoarece este obișnuit să servești o ceașcă de cafea cu încântare turcească în Turcia, biscotti în Italia, churros în Spania și date în Arabia. Cu toate acestea, pe farfurioarele convenționale aceste alunecări alunecă spre ceașca de cafea fierbinte și se lipesc sau se umezesc de la vărsările de cafea. Pentru a preveni acest lucru, această ceașcă de cafea are o farfurie cu sloturi dedicate care mențin delicioasele cafelei pe loc. Întrucât cafeaua este una dintre băuturile calde nesemnificative, îmbunătățirea calității experienței de băut a cafelei are importanță în viața de zi cu zi.

Masa

Codependent

Masa Codependentul îmbină psihologia și designul, concentrându-se în mod special pe manifestarea fizică a unei condiții psihologice, codependența. Aceste două tabele întrețesute trebuie să se bazeze reciproc pentru a funcționa. Cele două forme sunt incapabile să stea singure, dar împreună creează o singură formă funcțională. Tabelul final este un exemplu puternic în care întregul este mai mare decât suma părților sale.

Tacâmuri

Ingrede Set

Tacâmuri Setul de tacâmuri Ingrede este conceput pentru a exprima nevoia de perfecțiune în viața de zi cu zi. Set de furcă, lingură și fanta de cuțit împreună cu magneți. Tăiețelele stau vertical și creează armonie cu masa. Formele matematice au permis construirea unei forme fluide care constă din trei piese diferite. Această abordare creează noi posibilități care pot fi aplicate la multe produse diferite, cum ar fi obiectele de masă și alte modele de ustensile.

Deschizătorul De Scrisori

Memento

Deschizătorul De Scrisori Toate încep cu mulțumire. O serie de deschizători de scrisori care reflectă ocupațiile: Memento nu este doar un set de instrumente, ci și o serie de obiecte care exprimă recunoștința și sentimentele utilizatorului. Prin semantica produsului și imagini simple ale diferitelor profesii, design-urile și modalitățile unice de utilizare a fiecărei piese Memento oferă utilizatorului diverse experiențe de inimă.

Fotoliu

Osker

Fotoliu Osker vă invită imediat să vă așezați și să vă relaxați. Acest fotoliu are un design foarte pronunțat și curbat, oferind caracteristici distinctive, cum ar fi tâmplăriile din lemn perfect confecționate, cotierele din piele și amortizarea. Numeroasele detalii și utilizarea materialelor de înaltă calitate: pielea și lemnul solid garantează un design contemporan și atemporal.

Mobilierul Pentru Bazin

Eva

Mobilierul Pentru Bazin Inspirația designerului a venit din designul minimal și pentru utilizarea lui ca o caracteristică liniștită, dar revigorantă în spațiul din baie. A ieșit din cercetarea formelor arhitecturale și a volumului geometric simplu. Bazinul ar putea fi un element care definește diferite spații din jur și, în același timp, un punct central în spațiu. Este foarte ușor de utilizat, curat și durabil. Există mai multe variante, inclusiv stand stand, pe bancă și pe perete, precum și chiuvetă simplă sau dublă. Variațiile de culoare (culori RAL) vor ajuta la integrarea designului în spațiu.