Revista de proiectare
Revista de proiectare
Deschizătorul De Scrisori

Memento

Deschizătorul De Scrisori Toate încep cu mulțumire. O serie de deschizători de scrisori care reflectă ocupațiile: Memento nu este doar un set de instrumente, ci și o serie de obiecte care exprimă recunoștința și sentimentele utilizatorului. Prin semantica produsului și imagini simple ale diferitelor profesii, design-urile și modalitățile unice de utilizare a fiecărei piese Memento oferă utilizatorului diverse experiențe de inimă.

Denumirea proiectului : Memento, Numele proiectanților : Bryan Leung, Numele clientului : Bryan Leung.

Memento Deschizătorul De Scrisori

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.