Revista de proiectare
Revista de proiectare
Setul De Cadouri Pentru Mâncare Gourmet

Saintly Flavours

Setul De Cadouri Pentru Mâncare Gourmet Saintly Flavors este un set de cadouri pentru produse alimentare gourmet care se adresează consumatorilor magazinelor high-end. Urmărind tendința în care mâncarea și mâncarea au devenit la modă, inspirația pentru proiect vine din tema de modă a catolicismului Met Gala din 2018. Jeremy Bonggu Kang a încercat să creeze un aspect care să atragă ochii consumatorilor de înaltă calitate, folosind stilul ornat și tradițional de gravură al ilustrațiilor pentru a reprezenta tradiția bogată a artei și a produselor alimentare de înaltă calitate în Mănăstirile catolice.

Spațiul Public De Artă

Dachuan Lane Art Installation

Spațiul Public De Artă Linia Dachuan din Chengdu, pe malul de vest al râului Jinjiang, este o stradă istorică care leagă ruinele zidului Chengdu East Gate City. În proiect, arcul Dachuan Lane din istorie a fost reconstruit de vechea cale din strada inițială, iar povestea acestei străzi a fost spusă de instalația de artă stradală. Intervenția instalării de artă este un fel de suport pentru continuarea și transmiterea poveștilor. Nu numai că reproduce urmele străzilor și benzilor istorice care au fost demolate, dar oferă și un fel de temperatură de memorie urbană pentru noile străzi și benzi.

Comunicarea Vizuală

Plates

Comunicarea Vizuală Pentru a demonstra diferite departamente ale magazinului hardware Didyk Pictures a venit cu ideea de a le prezenta ca mai multe farfurii cu diferite obiecte hardware deasupra lor, servite într-o manieră de restaurant. Fundalul alb și mâncărurile albe ajută la accentuarea obiectelor servite și ușurează vizitatorii magazinului să găsească un anumit departament. Imaginile au fost utilizate și pe panouri publicitare de 6x3 metri și afișe în transportul public din toată Estonia. Un fundal alb și o compoziție simplă permit ca acest mesaj publicitar să fie perceput chiar și de o persoană aflată în trecere cu mașina.

Sculptura

Iceberg

Sculptura Aisbergurile sunt sculpturi interioare. Prin conectarea munților, este posibil să se construiască lanțuri montane, peisaje mentale realizate din sticlă. Suprafața fiecărui obiect din sticlă reciclată este unică. Astfel, fiecare obiect are un caracter unic, un suflet. Sculpturile sunt în formă de mână, semnate și numerotate în Finlanda. Principala filozofie din spatele sculpturilor Iceberg este reflectarea schimbărilor climatice. Prin urmare, materialul utilizat este sticla reciclată.

Aplicația De Vizionare

TTMM for Pebble

Aplicația De Vizionare TTMM este o colecție de 130 Watchfaces dedicată smartwatch-ului Pebble 2. Modelele specifice arată ora și data, ziua săptămânii, pașii, timpul activității, distanța, temperatura și starea bateriei sau Bluetooth. Utilizatorul poate personaliza tipul de informații și poate vedea date suplimentare după agitare. Suprafețele TTMM sunt simple, minime, cu aspect estetic. Este o combinație de cifre și informații grafice abstracte perfecte pentru o eră a roboților.

Aplicația De Vizionare

TTMM for Fitbit

Aplicația De Vizionare TTMM este o colecție de 21 de fețe de ceas dedicate pentru ceasurile inteligente Fitbit Versa și Fitbit Ionic. Fețele cu ceas au setări de complicații doar cu o simplă atingere pe ecran. Acest lucru le face foarte rapide și ușor de personalizat culoarea, presetarea designului și complicațiile la preferințele utilizatorului. Este inspirat din filme precum Blade Runner și seriile Twin Peaks.