Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalarea Cu Ulei De Măsline

Ionia

Ambalarea Cu Ulei De Măsline În timp ce grecii antici obișnuiau să picteze și să proiecteze fiecare amforă (recipient) de ulei de măsline separat, au decis să o facă astăzi! Au reînviat și au aplicat această artă și tradiție străveche, într-o producție modernă contemporană în care fiecare dintre cele 2000 de sticle produse au modele diferite. Fiecare sticlă este proiectată individual. Este un design liniar unic, inspirat din modelele grecești antice, cu o notă modernă, care sărbătorește moștenirea vintage a uleiului de măsline. Nu este un cerc vicios; este o linie creativă care se dezvoltă direct. Fiecare linie de producție creează 2000 de modele diferite.

Denumirea proiectului : Ionia, Numele proiectanților : Antonia Skaraki, Numele clientului : NUTRIA.

Ionia Ambalarea Cu Ulei De Măsline

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.