Revista de proiectare
Revista de proiectare
Branding

1869 Principe Real

Branding 1869 Principe Real este un Bed and Breakfast situat în cel mai trendy loc din Lisabona - Principe Real. Madonna tocmai a cumpărat o casă în acest cartier. Această pensiune este situată într-un palat vechi din 1869, păstrând farmecul vechi amestecat cu interiorul contemporan, oferindu-i un aspect luxos. Acest branding a fost necesar pentru a încorpora aceste valori în aplicațiile sale de logo și de marcă pentru a reflecta filosofia acestei unități unice. Rezultă un logo care îmbină un font clasic, amintind vechile numere ale ușii, cu tipografie modernă și un detaliu al pictogramei patului stilizat în L of Real.

Denumirea proiectului : 1869 Principe Real, Numele proiectanților : João Loureiro, Numele clientului : João Loureiro.

1869 Principe Real Branding

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.