Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul De Mesagerie

Kepler 186f

Scaunul De Mesagerie Baza structurală a fotoliului Kepler-186f este o plită, lipită dintr-un fir de oțel pe care elementele sculptate din stejar sunt fixate cu ajutorul manșoanelor de alamă. Diverse opțiuni de utilizare a armăturii se combină în armonie cu elemente de sculptură din lemn și bijuterii. Acest obiect de artă reprezintă un experiment în care se combină diferite principii estetice. Ar putea fi descris ca „barbar sau nou baroc” în care formele aspre și rafinate sunt combinate. Ca urmare a improvizației, Kepler a devenit multistratificat, învăluit cu subtexte și noi detalii.

Denumirea proiectului : Kepler 186f, Numele proiectanților : Alexandr Strepetov, Numele clientului : Alexandr Strepetov .

Kepler 186f Scaunul De Mesagerie

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.