Revista de proiectare
Revista de proiectare
Arta De Lux Purtabilă

Animal Instinct

Arta De Lux Purtabilă Sculptorul și bijutierul din New York, colecția de artă de lux portabilă Christopher Ross de la Animal Instinct este o serie de piese de ediție limitată, inspirate de animale, complex elaborate de artistul însuși din argint sterlin, aur de 24 de karate și sticlă boemă. Ștergând inteligent limitele dintre artă, bijuterii, haute couture și design de lux, centurile sculpturale creează piese unice, provocatoare, care aduc corpul conceptului de artă animală. Povestitoare, atrăgătoare și originală, piesele de declarație atemporală sunt o explorare a instinctului de animal feminin sub formă sculpturală.

Transformarea Digitală

Tigi

Transformarea Digitală Una dintre cele mai iconice entități în moda părului este pe cale să facă un pas curajos în relevanța digitală. Reamenajarea gamelor Professional dot com și Tigi Color Copyright a fost gestionată prin combinarea conținutului personalizat, creat de artiști, implicarea fotografilor contemporani și expresiile de design nevăzute în digital. Contrasturi fine, dar ascuțite între tehnici și meșteșuguri. În cele din urmă, ghidul Tigi printr-o abordare sănătoasă pas cu pas în adevărata transformare digitală de la 0 la 100.

Campania De Conștientizare Și Publicitate

O3JECT

Campania De Conștientizare Și Publicitate Deoarece spațiul privat va deveni o resursă valoroasă în viitor, nevoia crescândă de a defini și proiecta această încăpere este o problemă de importanță în epoca actuală. O3JECT se angajează să fabrice și să facă reclamă spațiului rezistent la robinet ca un memento atractiv din punct de vedere estetic al unui viitor necunoscut. Un cub realizat manual, închis și conductor, construit după principiul cușcăi Faraday, întruchipează materializarea iconică a unei încăperi aparent utopice anunțate printr-un design complet al campaniei.

Proiectul De Tipografie

Reflexio

Proiectul De Tipografie Proiect tipografic experimental care combină reflecția pe o oglindă cu litere de hârtie tăiate de una dintre axe. Rezultă compoziții modulare care odată fotografiate sugerează imagini 3D. Proiectul folosește contradicția magică și vizuală pentru a tranzita de la limbajul digital la lumea analogică. Construirea de scrisori pe o oglindă creează noi realități cu reflecție, care nu sunt nici adevăr, nici fals.

Identitatea Corporativă

Yanolja

Identitatea Corporativă Yanolja este o platformă de informații de călătorie cu sediul în Seul, care înseamnă „Hei, hai să jucăm” în limba coreeană. Logotipul este proiectat cu font san-serif pentru a exprima o impresie simplă și practică. Folosind litere mici, poate furniza o imagine ludică și ritmică în comparație cu aplicarea cu majuscule. Spațiul dintre fiecare litere este revizuit în mod deosebit pentru a evita iluzia optică și crește lizibilitatea chiar și la dimensiuni mici de logotip. Am ales cu atenție culorile vii și luminoase de neon și am folosit combinații complementare pentru a oferi imagini extrem de distractive și populare.

Cartea De Agricultură

Archives

Cartea De Agricultură Cartea este clasificată în domeniul agriculturii, al mijloacelor de trai al oamenilor, al agriculturii și al limită, al finanțelor agricole și al politicii agricole. Prin designul clasificat, cartea se ocupă mai mult de cererea estetică a oamenilor. Pentru a fi mai aproape de fișier, a fost proiectată o copertă completă de carte închisă. Cititorii pot deschide cartea doar după ce au rupt-o. Această implicare permite cititorilor să experimenteze procesul de deschidere a unui fișier. Mai mult, unele simboluri agricole vechi și frumoase, cum ar fi Codul Suzhou și unele tipografii și imagini utilizate în anumite vârste. Acestea au fost recombinate și enumerate în coperta cărții.